Pinspiration: leuke ideeën en inspiratie om je huisdeco lenteproof te maken.

We zijn erdoor, de winter is voorbij. Wat een zalig gevoel, de lente die stilletjes terug de boel aan het overnemen is. Heerlijk om de zon wat meer te zien schijnen, de temperaturen die lichtjes omhoog gaan. Ik kan zo nog wel een paragraaf of 3 vullen met lentekriebels 🙂

De vakantie staat ook voor de deur en dat geeft ons wat tijd om het interieur eens grondig aan te pakken. We wonen dit weekend een jaar in ons nieuwe huis, tijd dus om eens wat kasten leeg te maken en grondig op te ruimen. Maar ook tijd om terug wat meer kleur in het interieur te brengen. Daarom verzamelde ik op een nieuw Pinterestbord wat leuke ideetjes om te decoreren, in lentestijl. Je kan het hier terugvinden. Denk vooral aan verse bloemen, frisse kleuren en test misschien ook eens een DIY uit. Ik heb vorige week bloemenhoepels gemaakt. Supereasy en Pinterest staat er vol van, dus je kan er zeker inspiratie opdoen. Nu alleen nog een leuk plekje vinden om ze op te hangen…

IMG_9592

Heb je nog leuke ideeën of ben je zelf thuis al aan de slag gegaan? Deel dan zeker je decoratietips met ons op Instagram of Facebook. Of laat je tips achter in de comments. Veel decoplezier!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s