7 leuke cadeau’s voor het interieur en eentje om te winnen.

Kerstmis komt rustig dichterbij gekropen. Tijd om stilaan de cadeau’s te verzamelen. Heb je al nagedacht wat je dit jaar wil geven? Of ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Ik zal jullie de komende 2 weken nog leuke tips geven zodat je heel wat ideeën kan opdoen. Vandaag al een aantal gadgets en eyecatchers die ons interieur opleuken.

Cadeaulijst interieurkopie

 

 1. De visjesvaas. Al in heel wat huiskamers terug te vinden, maar het blijft een leuke om te geven. Heb je een hoger budget? Dan kan je er gewoon het bijhorende servies meteen bij geven.

  Serax – o.a. verkrijgbaar op vtwonen.be.

 2. Banana leaf. Zin om iemand een urban jungle cadeau te doen? Dan is deze Ixxi met bananenbladeren een topidee. Een echte eyecatcher aan de muur.

  Ixxi – o.a. verkrijgbaar op ixxiyourworld.com.

 3. Crassula Horntree vetplant. Waarom is geen plantje cadeau doen? Het wordt extra leuk wanneer je ze ontvangt in een trendy, gerecycleerde pot.

  Plantiful – verkrijgbaar op plantiful.be.

 4. The place to be. Een koffietafelboek waarin de mooiste plekken werden gebundeld. Een ideaal boek voor zij die dromen van reizen, ver en dichtbij.

  Lonely Planet – o.a. verkrijgbaar bij Lily.

 5. Marmeren snijplank. Een echter eyecathcher voor in de keuken. Zeker wanneer je het gaat combineren met houten snijplanken in verschillende vormen en maten.

  Lene Bjerre – o.a. verkrijgbaar op vtwonen.be.

 6. Jellyfish L. Nieuw in de collectie van HKLiving, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Om in het onderwaterthema te blijven.

  HKLiving – o.a. verkrijgbaar bij Juttu.

 7. Retro letterbord. De trend van het moment: een letterbord. Lekker oldschool en leuk om dagelijks een quote op achter te laten. Net zo enthousiast als ik? Dan kan je er eentje winnen op mijn Instagram of Facebook. Ontdek daar snel wat je hoeft te doen en wie weet staat er binnenkort eentje op jouw kast te pronken. Let op: de wedstrijd is enkel toegankelijk voor deelnemers in België of Nederland. Deelnemen kan tot en met donderdag 14/12 middernacht. De winnaar zal bekend gemaakt worden op vrijdag 15/12.

  Hema – o.a. verkrijgbaar op hema.be.

 

IMG_8022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s