De vt wonen & designbeurs in 8 inspirerende beelden

Ik zou jullie kunnen overstelpen met leuke beelden van de vt wonen & designbeurs, massa’s ideetjes heb ik opgedaan. Al moet ik wel zeggen dat de algemene trend heel sterk in het verlengde van onze eigen woning ligt: veel zwart, staal, zwart kraanwerk, heel monochroom (zwart/wit) en véél botanical. Véél botanical! Ik heb minstens de helft van mijn interieur, inclusief mijn volledige badkamer, kunnen spotten. De toekomst in menig interieur ziet er dus zeer zwart uit 🙂 En… black is my happy colour!

Buiten de zwarte trend en de botanical trend, zag ik dat er veel de etnische kant op gaat. Een trend die al jaren terug aan het opkomen is, maar nu toch vaker te spotten valt. Veel afwisseling in stofjes, macramé die nu echt het grote publiek bereikt heeft, Afrikaanse invloeden her en der, Zuid-Afrikaanse stijl. Opnieuw vaak gecombineerd met botanische elementen, veel planten (denk aan bananenplanten en co). Een mooi voorbeeld hiervan was de etnische slaapkamer gestyled door Marij Hessel van MyAttic. Zij is net zoals ik erg fan van alles wat groen is en weet het steeds mooi in het interieur te verwerken.

IMG_6544kopie

Nog een mooi voorbeeld: de eetkamer gestyled door Souraya Hassan van Binti Home. Zij verwerkt ook graag plantjes overal in het interieur en heeft een heerlijk zuiderse touch.

IMG_6547kopie

Op zoek naar meer inspiratie rond deze trend? Check dan zeker mijn nieuw Pinterestbord hier.

De leukste plek van de beurs was voor mij de tuinkamer van het vt wonen huis. Echt mijn dada: groen, groener, groenst. En dat was zoiezo in mijn ogen dé trend op heel de beurs. Overal waar je kon kijken, zag je planten. Kleine, grote, dikke, dunne. Echt super om te zien. Ik heb nog steeds een lege hoek hier in de leefruimte, hopelijk kan ik het snel vullen met één van de planten die ik gespot heb. We kochten voor in onze bureauruimte thuis ook een wereldkaart in mos. Van zodra ze thuis aangekomen is (8 weken levertermijn) neem ik wat mooie pics en deel ik alle info met jullie.

IMG_6539kopie

IMG_6536kopie

IMG_6537kopie

Wie me volgt weet dat ons huis binnenin al zo goed als klaar is, maar we hebben nog steeds de buitenruimte en tuin die volledig moeten uitgetekend en gestyled worden. Ik zou daar graag opnieuw met zwart en wit willen werken, maar ook meer met rotan, groene wanden en véél hangende planten. Het moet eigenlijk onze leefruimte buiten worden, maar evengoed met een gezellig salon, een tapijt, …

IMG_6567kopie

 

IMG_6568kopie

IMG_6561kopie

Zijn jullie van plan om jullie interieur eens aan te pakken of volop plannen aan het maken om te bouwen/verbouwen? Je kan ook volgend jaar opnieuw veel inspiratie opdoen op de vt wonen & design beurs, van 2 tot en met 7 oktober 2018. Meer info kan je hier terugvinden. Of kijk ondertussen wat verder op mijn Instagrampagina waar ik dagelijks leuke deco-ideetjes post.

2 gedachten over “De vt wonen & designbeurs in 8 inspirerende beelden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s