Live today. Love tomorrow. Unite forever.

Na een kleine pauze zijn we er weer… En we come in with a bang, want onze girls zijn voor de eerste keer naar Tomorrowland geweest. Voor jullie ons een koppel onverantwoorde ouders vinden: het was op het buurtfeest afgelopen woensdag, de kindvriendelijke versie voor alle buren van De Schorre. Een leuke manier om kennis te maken met de organisatie, alle podia te bekijken en vooral leuk voor de kids omdat ze toch het gevoel hebben dat ze de real deal meemaken.

Onze meisjes vonden deze dag echt o-n-v-e-r-g-e-t-e-l-ij-k! Toerkes draaien op het reuzenrad, dansen op de beats, festivalfood proeven, festivaltoiletten testen, alles erop en eraan. Conclusie: die komen terug als ze groot zijn (en Lily wil plots dj worden, dus die verwijzen we door naar Sample). Geniet mee van onze dag in enkele beelden…

IMG_5309 2

IMG_5314

IMG_5326kopie

IMG_5344kopie

IMG_5355kopie

IMG_5340

IMG_5387kopie

IMG_5379kopie

IMG_5380kopie

IMG_5388kopie

IMG_5404

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s