Win win win

Applaus, ik heb een eerste wedstrijd online! En meedoen is ‘simple comme bonjour’.

Wat is de giveaway? Wel, iets supertof, vind ik zelf 🙂

Sinds kort heeft Nailmatic een nagellaksetje met daarin een nagellak voor mama en een matching nagellak voor de dochter. Of je gebruikt ze lekker allebei zelf, dat kan ook! De nagellak is op waterbasis en kan dus perfect door kleine kindjes al gedragen worden. Mijn girls zijn er al jaren zot op.

En ik heb één setje om weg te geven. Ga hiervoor even langs mijn Facebookpagina of Instagram en voer daar de beschreven stapjes uit. Meedoen kan tot vrijdag 26/5. Rond 9u maak ik dan de winnaar bekend.

Pssst: wil je je kansen verdubbelen? Doe dan zowel op Facebook als op Instagram mee. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s