Interieur hotspot

Afgelopen weekend hebben Kristof en ik nog eens een uitstapje gemaakt naar één van onze favoriete interieurwinkels: Loods 5. Ik ben echt hélemaal weg van deze winkel. Je hebt er alle leuke merkjes (ik denk al snel aan HK Living, Hay, Muuto, Ferm Living, Serax, Design Letters en ga zo maar door), maar ze hebben ook een leuk huismerk en heel wat kleine merkjes die je doorgaans in de winkels niet terugvindt. Enige nadeel: ze zitten enkel in Nederland (de dichtstbijzijnde zit op 1 uurtje rijden van Antwerpen). Je moet er dus bijna altijd een daguitstapje van maken.

Wat nuttige tips:

Tip 1: ga met een zo leeg en zo groot mogelijke wagen, want je gaat echt superveel leuke spulletjes mee naar huis willen nemen. Wij laten zelfs onze kinderen thuis zodat de achterbank plat kan en we goed kunnen stapelen 🙂

IMG_3411

Tip 2: neem je tijd. Het is echt een overvloed aan indrukken, je hebt superveel rayons en hoekjes in de winkel. Ga rustig door elke rayon en bekijk elk hoekje en kantje. Alles wat je ziet, kan je kopen (de exacte woorden van één van de verkopers). Dus zie je een leuk kadertje aan de muur: leg het dan gewoon in je winkelkarretje ;).

IMG_3399

Tip 3: vermijd zaterdag! (5 uitroeptekens zou beter zijn) Op zaterdag is het er doorgaans heel druk. Kan je enkel op zaterdag, ga er dan op tijd heen. Wij gaan vaak op zondag, dan valt het best nog wel mee. Check wel even of de winkel waar je heen gaat open is op zondag (de winkel in Sliedrecht is niet altijd open op zondag, deze in Zaandam en Amersfoort wel).

Tip 4: ga op tijd iets eten en drinken 🙂 Winkelen is vermoeiend. Heb je een dorstje of een hongertje, passeer dan even in Loods 5 Lekkers (het restaurant in de winkel). Je kan er terecht voor lekkere snacks zodat je nog even verder kan gaan met winkelen.

IMG_3402

IMG_3401

Ik heb er superveel spulletjes gekocht voor in het nieuwe huis. Te veel om hier op te sommen, maar je zal bij foto’s van ons interieur (binnenkort online of check nu al mijn Instagram) steeds kunnen zien waar ik alles gekocht heb.

Zoek je nog meer info over Loods 5? Bekijk dan zeker even hun website (waar je ook een deel van het assortiment online kan aankopen). Shoppen, shoppen, shoppen 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s