Hello!

Hoi allemaal en welkom hier!

 

Vanaf vandaag deel ik hier onze avonturen en mijn ideeën. Verwacht hier vooral veel eerlijke familyshizzle, een heleboel interieurideetjes en de nodige tips & tricks voor de jonge moeder/vader.

Ik heb zelf 2 zotte meiden: Lily en Mila, beide 4 jaar oud sinds eind november. Ja, een tweeling. Nee, niet eeneiig. Ja, ze lijken heel hard op elkaar. Nee hoor, wij zien zelf heel goed het verschil. Je kent ook een tweeling in je vriendenkring? Leuk! …

img_1581

Het leven met een tweeling is superleuk en entertainend, maar langs de andere kant ook heel vermoeiend. Alles duurt dubbel zo lang, alles is dubbel zo duur, we hebben dubbele pret, maar we hebben ook dubbel zoveel verdrietjes. Kortom, stof genoeg om hier met jullie te delen.

Maar het zal niet enkel over de kids gaan. De tijd die we nog over hebben, spenderen we momenteel aan het afwerken van ons nieuwe huis. Bouwen, het leek eenvoudig, maar ook daar hebben we alles zwaar onderschat. Ik vertel jullie binnenkort meer over onze woning, de struikelblokken tijdens het bouwen en het inrichten van ons nestje. Als er iets is wat ik graag doe, is het wel inrichten. Dus snel ook meer info over waar ik onze leuke spulletjes heb gehaald en waar ik de inspiratie heb gehaald.

Veel om naar uit te kijken, veel leuke dingen die ik met jullie wil delen.

See you soon!

P.S.: hier zijn nog wat fotootjes van ons, dan leer je ons al wat beter kennen 🙂

DSC01771.JPG

IMG_2415.JPG

img_1451

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s